Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2017 18:35 - Американските военни разработват оръжие за "изчезване на гени", за да изтрият цялата раса
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1083 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Американските военни разработват оръжие за "изчезване на гени", за да изтрият цялата раса

8 декември 2017 г. Шон Адл-Табатабай Новини , САЩ 5

image

http://yournewswire.com/us-military-gene-extinction-weapon/

Американските военни разработват оръжие за "изчезване на гени", което според тях е способно да унищожи цели раси и етноси по време на война. 

Агенцията за защита на напредналите изследователски проекти (DARPA) инвестира $ 100 млн. Долара в изследване "генно задвижване" в опит да усъвършенства способността за унищожаване на определени типове хора въз основа на генетичния им състав.

Thefreethoughtproject.com съобщава: Документите разкриват, че DARPA се е превърнала в водещ световен източник на финансиране за технологиите за генетично изгаряне. Тази информация идва като  група от експерти, които се срещат в Конвенцията на ООН за биологичното разнообразие (CBD), за да обсъдят дали да наложат мораториум върху генното изследване, след като няколко южни страни изразиха страх от потенциално военно приложение.

Дипломати от ООН потвърдиха на The Guardian, че пускането на имейлите ще влоши "лошото име" на генните устройства в някои кръгове.

"Много страни ще имат опасения, когато тази технология идва от ДАРПА, агенция за военни науки в САЩ", каза един от тях.

Според доклада в  The Guardian :

Интересът към технологията сред бюрата на американските армии е изстрелян, тъй като тайният доклад на елитната група "Джейсън" от военни учени миналата година "е получил значително внимание сред различните агенции на американското правителство", съобщава електронно писмо от Джералд Джойс, който е съпредседател изследователска група Джейсън през юни.

 

Вторият доклад на Джейсън беше поръчан през 2017 г., оценявайки "потенциалните заплахи, които тази технология може да породи в ръцете на противник, технически препятствия, които трябва да бъдат преодолени, за да се развие технологията на генното задвижване и да се използва в дивата природа", пише Джойс.

Документът няма да бъде публично оповестен, а "широко разпространен в американското разузнаване и в по-широката общност за национална сигурност".

Интересното е, че преди малко повече от месец, руският президент Владимир Путин направи, както изглеждаше по това време, необичайно твърдение, че някаква сенчеста структура - евентуално свързана със Съединените щати - събира биологични тъкани от руснаци от различни етнически групи.

"Знаете ли, че биологичен материал се събира в цялата страна, от различни етнически групи и хора, живеещи в различни географски региони на Руската федерация? Въпросът е - защо се прави?Това се прави целенасочено и професионално. Ние сме един вид обект от голям интерес ", заяви Путин пред руския Съвет по правата на човека , без да издава конкретни обвинения за това кой стои зад събирането на биологични проби.

- Нека да направят това, което искат, и ние трябва да направим това, което трябва - каза  той.

Въпреки че някои първоначално отхвърлиха изявленията на Путин като теория за конспирацията, всъщност той беше правилно в твърдението си: Групата, отговорна за събирането на тъкани, не беше  идентифицирана като никоя друга от военновъздушните сили на САЩ.

Според доклад на  Zero Hedge :

Представител на командването за обучение и обучение на американските военновъздушни сили обясни на "Днес Русия", че изборът на руското население не е целенасочен и е свързан с научните изследвания, провеждани от Военновъздушните сили върху човешката опорно-двигателна система.

Веждите първо бяха отгледани през юли, когато AETC издаде търг, за да придобие проби от рубонуклеинова киселина и синовиална течност от руснаците, като добави, че всички проби (12 РНК и 27 синовиални течности) "ще бъдат събрани от Русия и трябва да бъдат кавказки". Военновъздушните сили заявиха, че няма да събират мостри от украинци, но не уточняват защо.

Според говорителя на AETC капитан Beau Downey, центърът за молекулярни изследвания на 59-та медицинска група в момента провежда "опорно-двигателни изследвания за идентифициране на различни биомаркери, свързани с травма".

Дауни заяви пред руски медии, че проучването изисква два комплекта проби: проби от болестта и контролните проби на РНК и синовиална мембрана. Първият комплект бе предоставен от "базирана в САЩ компания".

Тъй като първият набор от тъкани, предоставени от американска компания, се снабдяваше от Русия, ВВС избраха да съберат и втория набор от данни от руснаците, за да премахнат всякакви объркващи променливи, които биха могли да изкривят резултатите от изследването. Той не каза кой набор - контролът или болният набор - беше събран първо и пренебрегваше да предостави повече подробности за изследването.

Въпреки че няма публично признато изследване на оръжейната генетика, мнозина подозират, че това обяснение е просто затъмнение на истината и че Пентагонът събира биологичните проби за военно приложение.

"Не казвам, че става дума за подготовка на биологична война срещу Русия. Но сценариите му без съмнение са работили. Тоест, в случай, че внезапно възникне нуждата ", пише във Франц Клинцевич, първият заместник-председател на Комитета за отбрана и сигурност на Съвета на федерацията.

"Също така не е тайна, че различните етнически групи реагират различно на биологичните оръжия. Оттук и събирането на биологичния материал от руснаците, живеещи в различни географски райони. На запад всичко се прави изключително внимателно и се проверява до най-малките подробности ", добави Клинчевич.

Джим Томас, съ-директор на групата  ETC  , получила имейлите, заяви, че американското военно влияние, което те разкриват, ще укрепи случая за забрана.

"Природата с двойна употреба на промяната и изкореняването на цялото население е също заплаха за мира и продоволствената сигурност, тъй като това е заплаха за екосистемите", каза той. "Милитаризацията на финансирането на генното шофиране може дори да противоречи на  конвенцията" Енмод "  срещу враждебното използване на технологии за промяна на околната среда."

Освен биоразнообразието, някои експерти на ООН се тревожат за непредвидени последици от въвеждането на тази технология.

Най- важните инструменти за редактиране на гени, като например  Crispr-Cas9,  работят чрез синтетична рибонуклеинова киселина (РНК), за да се режат в ДНК нишки и след това да се вмъкнат, променят или премахнат целевите черти. Те биха могли, например, да изкривят сексуалното съотношение на комарите, за да унищожат ефективно маларийните популации.

"Може да сте в състояние да премахнете вирусите или цялата популация на комарите, но това може да има и екологични последици върху видовете, които зависят от тях", каза един експерт на ООН пред The ​​Guardian.

"Основната ми тревога - добавя той - е, че правим нещо необратимо за околната среда, въпреки добрите ни намерения, преди да оценим напълно начина, по който тази технология ще работи".

Говорител на ДАРПА защити агенциите за навлизане в технологията за гасене на гени.

"Това сближаване на ниските разходи и високата достъпност означава, че кандидатурите за редактиране на гени - както положителни, така и отрицателни - могат да възникнат от хора или държави, работещи извън традиционната научна общност и международните норми", заяви официалният представител. "Задължение на DARPA е да извърши това изследване и да разработи технологии, които могат да предпазят от случайна и умишлена злоупотреба."

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отбеляза, че Русия разполага с разузнаване, което предполага, че неправителствените организации събират генетичния материал, което вероятно е подтикнало първоначалните спекулации на Путин за това кой може да стои зад колекциите.

"Някои емисари наистина осъществяват такива дейности, представители на неправителствени организации (НПО) и други органи. Такива случаи са регистрирани и службите за сигурност, естествено президентът има тази информация ", каза Песков.

Ако заплахата от термоядрената война с Русия не беше достатъчно заобикаляща, сега можем да се утешим във факта, че се използва оръжие за друга потенциално апокалиптична технология, за да се убият огромни количества от човешкото население.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. haralanov - Това е най-лъжливата новина от днес
09.12.2017 19:21
Типична фейк новина!
Не разпространявай лъжи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741972
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031